Hoppa till huvudinnehållet
En vit bild med United Spaces och Herbox logotyper.

United Spaces – Inkluderande coworking miljöer!

United Spaces är inte bara ett av Sveriges kanske fräschaste(!) coworking utan tar nu
också täten när det kommer till inkludering!

I ett starkt samarbete har de nu menstryggat sina kontor tillsammans med oss på
Herbox för att skapa trygghet för alla medlemmar –  Ett praktexemplar på hur ett
modernt kontor bör se ut!

Malin Midhed som är Head of Marketing på United Spaces.

“Vi på United Spaces värnar alltid om våra medlemmar och personal. Jämställdhet och inkludering är något vi vill ligga i framkant med och det här känns som en självklarhet för oss! Tillsammans med Herbox hittade vi en lösning där vi kan göra det på ett enkelt, snyggt och hållbart sätt.” säger Malin Midhed, Head Of Marketing på United Spaces

Sedan 2023 är de även en del av en otroligt viktig förändringsresa där fria mensskydd finns tillgängligt på ett lika självklart sätt som toalettpapper. Tillsammans skapar vi en standard där inkluderande arbetsmiljöer och resurser för oväntad mens är en självklarhet.

Just coworking har blivit en otroligt populär lösning för företag den senaste tiden. Här rör sig många människor från olika branscher, stora ytor kan gemensamt nyttjas och det blir som ett härligt community av inspirerande människor under ett och samma tak.

Eva Nilsson som är Community Manager på United Spaces Östra Hamngatan i Göteborg.

Vi besökte deras kontor på Östra Hamngatan i Göteborg och något som var tydligt från sekunden vi klev innanför dörren var att här står medlemmarna i centrum! På plats på Östra Hamngatan pratade vi med Eva som säger såhär:

“Herbox på varje coworking är att ge mervärde och verkligen att tänka i framkant för våra kvinnliga medlemmar. Fräscht och snygg förpackning, en detalj som gör skillnad.”

Eva Nilsson
Community Manager, United Spaces Göteborg City

Förutom ordnande aktiviteter, temadagar för fika/mingel så var inredningen och hela känslan slående. Här är det ingen tvekan om att mycket kärlek och omtanke lagts ner på att skapa en trivsam miljö, och att de nu också erbjuder fria mensskydd är ytterligare ett exempel på deras medlemsfokus.

Foto på Marie Nygard som är Community Manager på United Spaces Rådhuset i Uppsala.

Marie Nygard på kontoret i Uppsala berättar även att hejarropen har varit många sedan vi började samarbeta.

“Sedan vi satte upp våra produkter från Herbox har vi fått flera glad tillrop från både medlemmar och personal som uppskattar en mer jämställd arbetsplats och att man kan känna sig lugn och säker på jobbet medveten om att mensskydd finns att tillgå.”

Marie Nygard
Community Manager, United Spaces Rådhuset Uppsala

När ledande företag i olika branscher tar ställning och driver på förändring ser vi att branschkollegorna är snabba på att ta efter. Vi är så tacksamma för deras initiativ och är taggade på att fortsätta skapa jämställda arbetsmiljöer på fler coworking kontor!

Tipsa oss om ditt coworking om ni behöver fria mensskydd på era toaletter, tillsammans skapar vi mer inkluderande arbetsmiljöer, precis som hos United Spaces!

Publicerat 2024-09-26